Nu står der et køkken! 90%...

Kortvæg

Jonas har bygget en væg imellem motorrummet og gangen ind til børneværelset. Væggen skulle i første omgang bare males hvid. Men især Jonas er træt af at alt “bare” skal males hvidt. Og jeg forstår godt hans tankegang – men hvid lyser bare så godt op! Og det er jo vigtigt, når man ikke har så mange kvartratmeter, at bo på.

Men denne gang gav jeg ham ret, væggen skulle ikke bare være hvid. Jeg fik den ide, at tapetsere den med gamle kort. Da vi fik båden fandt vi en masse gamle kort, som vi har gemt. Jeg har hele tiden haft i tankerne, at de skulle bruges til et eller andet her i den nyrenoveret båd. Jeg har så valgt at tapetsere væggen med de gamle kort. Det er blevet super fint indtilvidere – jeg mangler lige lidt, som skal laves færdig når jeg lige får købt noget mere lim. Det lim jeg bruger hedder “Ducoupagelak Mod Podge Blank” og jeg har købt det i Panduro – du kan se det HER.

I får lige nogle billeder af processen herunder.

Her kan i se nogle af de fine kort. Det var lidt svært at klippe i dem. Men ellers ville de bare få lov at ligge et eller andet sted. NU kan vi kigge på dem hver dag 🙂

 

Jeg fik ikke lige taget nogle billeder inden jeg gik igang. Men her kan i få en fornemmelse af, hvordan væggen så ud inden start.

 

Her er jeg godt igang.

 

Her har kortene kun limet fast på bagsiden – De mangler at få et ekstra lag på ydersiden.

 

 

 

De sidste 3 billeder viser resultatet indtilvidere. Det er virkelig svært at få det helt plant, da det er gamle krøllede kort. Det giver lige lidt sjæl og patina – så bilder jeg mig selv ind, at det er okay, at det ikke sidder helt i skabet 😉

Kortene som er sat samme spå kryds og tværs er næsten allesamme fra sydsjælland. Det skyldes, at Karen Margrethe faktisk er bygget på Sydsjælland. Det er lidt hyggeligt, at Karens historien også er en del af hendes nye jeg 🙂

Jeg skal nok lige skyde nogle gode billeder, når væggen er helt færdig.

Tak fordi i stadig læser med, trods meget lang stillepause.

// Sofie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Nu står der et køkken! 90%...