Livet Som Familie

Et godt læringsmiljø ♥️

Dette blogindlæg indeholder reklame for Posterlounge – link til deres webshop finder du hvis du trykker HER 😊

For noget tid siden, blev jeg kontaktet af posterlounge angående et samarbejde med dem. Til at starte med tænkte jeg at vi egentlig havde nok plakater og billeder i hjemmet, så det ville nok ikke give så god mening, selvom de virkelig havde mange flotte ting… Men det ville alligvel være for mærkeligt for mig, at reklamere for noget jeg så ikke engang selv skulle hænge i mit hjem.

Meen jeg kiggede alligvel lidt videre på deres site… Og pludselig var det som om, at et projekt jeg længe havde gået og irriteret mig over, og ventet på at få motivation til at gå igang med, poppede op i min hjerne!!

Vi har valgt at hjemmeskole Anker. Det ved dem, som følger med på vores Instagram profil, @livetpaakarenmargrethe, hvor vi deler ud af vores hverdag.  Og det var netop “hjemmeskolen”, som jeg længe havde gået og bandet over. Jeg vil mega gerne have et vildt fedt læringsmiljø, hvor vi kan bruge de tilgange vi synes er gode til læring. Et sted som indbyder til læring på en sjov måde! Anker han ser sort så snart vi finder de klassiske læse og stavebøger frem… Og det er jo Anker som går i skole, og ikke mor eller far, så vi vil gerne omfavne ham, og hans måde at lære på… til en vis grænse altså 😂  Vi kører ikke FULDSTÆNDIG selvbestemmelse… Og netop her kommer posterlounge ind i billedet!

Men først vil jeg lige vise jer nogle billeder af vores nuværende “læringsrum/gang”…..

Ja…. Billederne taler vist for sig selv, det trænger til en overhaling. Meget rodet og ikke særlig tiltalende, hvis I spørger mig..

Sådan en SUPERforvandling sker ikke bare fordi jeg får bestilt nogle fede produkter, men det er startskudet! Og jeg synes selv jeg har fået verdens bedste ide, jeg har lige fået produkterne ind af døren, OG de overstiger virkelig mine forventninger!!

På posterlounges hjemmeside er der en masse kategorier man kan gå på opdagelse i, jeg valgte dem, som var tiltænkt børn og læring.. Der er et hav af fede og lærerige motiver, og jeg vil selvfølglig vise jer hvilke jeg har valgt.

Den ide jeg fik, kom til mig da jeg så, hvilket materialer man kunne bestille sine billeder i.. Fordi man forstiller sig sikkert at POSTERlounge forhandler plakater, gode gamle plakater, som dem man altid købte i en rulle med sit idol på, i sine ungdomsår.. Og ja, det ville da også være fedt med et helt læringsrum klasket til med Robbie Williams plakater 😂🙈😍

Men det jeg nu engang faldt over var akrylbilleder. Mange af motiverne kan man få i  flere forskellige slags materialer – akryl, blandt andet. Jeg googlede lige hurtigt og fandt hurtigt ud af hvordan det ser ud. Og det var perfekt til min ide. Nemlig at de her plakater kunne bruges til andet end bare at kigge på. På akryl kan man nemlig tegne med  whiteboard tusser! Genialt, at man kan tegne igen og igen!

Nu får i lige et billede af min bestilling inden i ser dem modtaget 🙂

Alfabetet linker jeg til HER

Talene linker jeg til HER

Verdenskortet linker jeg til HER

billeder af alle billederne kommer herunder 🙂

Alle 3 har jeg bestilt på akrylplader, og som sagt er de virkelig fine.. Nu har jeg ikke så meget forstand på akryl 🙈 Men for mig at se, så er det god kvali 💪

På vores Instagram kommer jeg til at ligge nogle film op, omkring hele renoveringsprojektet af læringsrummet, så hvis i ikke allerede følger med, så hop ind og gør det på @livetpaakarenmargrethe.

I skal selvfølgelig lige have nogle billeder med fra da Anker og Frode var med til at åbne den store pakke vi fik

Der gik ikke mange sekunder før de var igang med tusserne på billederne

Allerede inden vi har fået billederne op at hænge i vores kommende nye læringsområde, er de en succes. Drengene er vilde med at tegne og fortælle, og viske ud igen – helt perfekt til formålet 👏

På væggen ved trappen på vej til 1. Sal har vi nogle hylder til bøger, som er blevet midlertidig plads til akrylbillederne, og Anker var en helt perfekt model, da jeg skulle skyde billederne 🤗

Sådan et renoverings projekt laver jo ikke sig selv, bare fordi man har fået nogle fede billeder. Men jeg kan mærke, at det har givet mig motivationen til at komme igang! Jeg glæder mig helt 🤗

Til sidst vil jeg lige vise nogle billeder af akrylbillederne, så man kan få en fornemmelse af materialet.

 

Alle produkterne har jeg bestilt hos posterlounge – linket til deres webshop kan du finde ved at klikke lige HER 😊

Tak fordi i læste med.. Det er virkelig længe siden jeg har skrevet til blogindlæg. Det var dejligt lige at skrive et lidt længere skriv – så jeg håber i også nød at læse med 🤗

// Sofie.

ps. Følg med på Instagram, der kommer jeg til at dele ud fra indretningen og renoveringen af det nye læringsområde 🤗

 

 

Næste indlæg

Livet Som Familie