Hej Verden - kom og kig :-)

Cirkus Hammer-Vandborg

14611128_10153766522961946_5982908349138743678_n

Vi er en ganske almindelig (eller hvad er almindelig i dag?) familie på 4, plus en hund. Vi består af mig, Sofie, Jonas, Anker, Frode og Feta. Jonas og jeg mødte hinanden for 6 år siden på højskole i Hov. Her lærte vi hinanden godt at kende og blev hurtige enige om at vi skulle stifte familie sammen 🙂

På en solskindsdag i oktober 2014 kom Anker til verden. Han var en dejlig rundkindede lille fyr, som vi hurtigt blev meget glade for. Efter halvlandet år i dejlige København flyttede vi til lidt mere plads I et rækkehus i Havdrup, her bor vi nu og er meget glade for det. På en endnu varmere solskindsdag i Juli 2016 kom lillebror Frode til verden hjemme i rækkehuset. Ej at forglemme Fetas ankomst til vores familie i Maj 2016

Jeg er fra Skørping i Nordjylland, her bor størstedelen af min familien stadig. Dog er jeg heldig at have både min bror og Søster tæt på. særligt min søster ser jeg rigtig tit, efter hun er flyttet fra nordjylland til Farum. Oven i det har hun også lige født min nye lille nevø, Villy. Jeg læser til pædagog på UCC på Carlsberg. Jeg har læst 1 år og lige nu er jeg på barsel med Frode. Jeg ender min barsel til september, hvor skolebænken kalder igen.

Jonas er fra slagelse, hvor hans forældre stadig bor. Så vi er heldige at have farmor og bedstefar inden for rækkevide. Jonas er uddannet smed og er altmuligmand, hvilket gør det lidt nemmere med projekt ?husbåd?. Jonas lavede noget af et erhvervsskift, og begyndte i 2015 på sygeplejerskeuddannelsen på metropol. Vi er så heldige, at vi begge har barsel det næste halve år.

Vi er begge meget eventyrlyste, elsker at rejse og  elsker hele tiden være igang med alle mulige mærkelige projekter. Denne gang er det så et lidt større og meget udfordrende projekt vi har kastet os over. Vi har købt båden, Karen Margrethe, som vi nu er gået igang med at bygge om til vores drømme hus. Inden længe kommer der et indlæg med hele historien omkring projektet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hej Verden - kom og kig :-)