De første tegninger

Anker og Frode

Jeg vil lige skrive et lille indlæg om vores skønne drenge, Anker og Frode. De er trods alt også en stor del af vore bådprojekt 🙂

Morgenfriske fyre <3

Morgenfriske fyre <3

Anker er vores store dreng. Han er 2 år og bliver 3 til Oktober. Han går i vuggestue, på solstuen. Han elsker at gå i vuggestue, selvom det ikke er så meget tid han bruger der. Som studerende, og nu på barsel, har man dejlig meget tid til sine børn. Vi har mange dage mulighed for at aflevere sent og hente tidligt, og tit holder han helt fri. Jeg kan KUN anbefale at få børn mens man læser! Med eventyrlysne forældre får man som barn også lov at komme på nogle ture. Ankers første tur var da han var omkring 6 måneder. Vi tog på tur på Vestsjælland i vores gamle Volvo 840. Vi har været på småture i shelters rundt omkring i Danmark i Volvoen. Og så har vi været i Kroatien i 3 uger, hvor vi også skal til sommer med hele familien 🙂

På tur i Volvoen

På tur i Volvoen

Anker og Jonas i Kroatien

Anker og Jonas i Kroatien

Sommerdag på sejlbåden

Sommerdag på sejlbåden

Frode er sidste nye skud på stammen. En dejlig lille fyr på 7 måneder, en rigtig sommerbaby fra Juli. Han kom til verden ved en hjemmefødsel, som gik rigtig godt 🙂 Nu er han endelig ved at være så stor, at han kan lege lidt med Anker. Der er ikke noget bedre end at se de to små fyre smile til hinanden. Det værste ved at få en baby midt i sommerferien, var at vi ikke rigtig kunne holde noget ferie. Men eftersom alt bare gik så godt med Frode, så tog vi på tur allerrede da Frode var 4 uger gammel. Cirkus Hammer-Vandborg rullede afsted på cykel. Jeg på en longjohn med Frode, Jonas på sin turcykel med anhænger på – så kunne han have både Feta og Anker. Frode var så lille, at han nok slet ikke opdagede, at vi var på tur. Det var så hyggeligt, og en helt anden måde at være ny familie på, end vi lige havde regnet med 🙂 Vi er så heldige, at have en lille sejlbåd sammen med Jonas´far. Derfor har vi også haft mulighed for at tag på nogle småture på vandet både med Anker og Frode.

Hele cykel-cirkuset :-)

Hele cykel-cirkuset 🙂

Frode med på sin første tur.

Frode med på sin første tur.

Vores børn er stadig så små, at de bare synes alt det vi gør er fedt. Jeg håber inderligt, at de stadig synes det er sjovt med alle de ideer vi får når de bliver lidt større 🙂

Det var lidt om vores vidunderlige drenge <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

De første tegninger