En lille update

Tanker om børneværelset

Én skitse af mange af børneværelset :D

Én skitse af mange af børneværelset 😀

Vi har to dejlige drenge, Anker og Frode (læs om dem her). De kommer til at dele værelse når vi flytter på båden. De får agterenden (bagenden), som værelse. Hvis i ikke allerede har læst om, og set plantegningerne af Karen Margrethe, så kan i læse med her. Når de skal dele værelse, så skal  det også være et HELT perfekt værelse! Jeg har en masse tanker og ideer omkring hvordan det skal se ud. Det er ikke meget plads vi har med at gøre, ca. 6-7 kvm. Det betyder, at der skal tænkes kreativt og innovativt!

Jeg har siddet mange timer på nettet og fået gode ideer. Både instagram og Pinterest er mine gode venner til inspiration, generelt til alt 🙂

En stor del af værelset kommer til at bestå af seng – så jeg vil rigtig gerne integre noget leg og sjov i sengemøblet. Jeg har fundet nogle billeder, som jeg regner med vil inspirere mig til det endelige værelse. En seng jeg specielt har forelsket mig i, er en jeg har fundet på Instagram, det er @minrede, som har bygget en virkelig fin seng til hendes drenge, som også deler værelse. For at i bedre kan forstille jeg mine tanker, så har jeg fået lov at ligge lidt billeder op af Christinas (@minrede) drenges seng 🙂

Smut forbi @minrede på Instagram - der finder i flere billeder af hendes flotte børneværelse og indretning

Smut forbi @minrede på Instagram – der finder i flere billeder af hendes flotte børneværelser og indretning 🙂

Godt nok er denne seng i et dejlig stort rum, og vi får slet ikke mulighed for at lave en seng i den størrelse. Men jeg er vild med ideen omkring den der “hule”-stemning. Det at man bruger sengen til mere end bare at sove i bliver nødvendigt, hvis Anker og Frode også skal have noget leg på værelset. En tavle, kravlestativ, legekøkken, jeg har alle mulige ideer, så nu må vi se, hvor vi ender 🙂

Jeg er sikker på, at nogle af jer, som læser med også har nogle fine løsninger på børneværelse. Hvis i har nogle forslag, ideer eller erfaringer med gode løsninger eller deleværelser, så skriv en kommentar. Hvis i allerrede har nogle billeder på instagram, eller kunne tænke jer at dele jeres børneværelser med mig der, så tag gerne mig, @sofievandborg eller @livetpaakarenmargrethe.

Udover hjemmelavet møbler, så skal vi også have nogle ting til opbevaring, og også gerne ting, som kan bruges til mere end bare en ting, og flytbare ting, som kan bruges flere forskellige steder.

Jeg har lavet en lille liste med ting jeg kunne tænke mig til børnene

 • Flytbare stol, som også kan bruges udenfor. Jeg har fundet disse, som jeg synes er ret fine, da de kan bruges mange steder, have lidt forskellige funktioner, og de er nemme at proppe ind, så de også kan gemmes væk. Find dem på Lavpris.nu HER.
 • Legoopbevaringskasse. De er så fine, og så er det dejligt med noget opbevring, som kan stables flot! Dem skal drengene have! Find dem på Babysams hjemmeside HER
 • Legekøkken. Jeg kunne godt tænke mig, at bygge et legekøkken i forbindelse med sengen 🙂
 • Fine væglamper. Jeg har altid synes Ferm Living væglamperne er fine. Men tror måske vi selv kan bikse noget ligende sammen. Se Ferm Living lampe HER.
 • Gulvtæppe. Et fint gulvtæppe skal drengene også have på deres værelse, men der er så mange fine, så jeg ved ikke helt hvilket endnu.

Her er lidt billeder af de ting jeg indtilvidere har tænkt på til børneværelset.

boernevaerelse-co

Ja, det var så lidt om mine forstillinger omkring børneværelset på Karen Margrethe. Der er stadig lidt tid ti, atl vi kommer så langt, at vi kan begynde at indrette. Jeg når nok at få mange ideer inden da 😀 Men det er altid dejligt at drømme og glæde sig, så det gør jeg 🙂

// Sofie.

Skriv en kommentar

 • karenmargrethe

  Har lige været inde og kigge, de laver virkelig nogle fede ting! God inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Som inspiration til en seng med mange andre funktioner kan @onefunkyfurniture på Instagram måske også være en ide 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karenmargrethe

  Det lyder fedt med kolonihave! Det kunne vi også godt tænke os en dag 😀
  De små børneværelser kræver lidt ekstra planlægning.
  Tak for gode råd. Det er virkelig et fint tæppe, det kommer helt sikkert med i overvejelserne :-)!
  Og tak fordi du følger med, det er dejligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Sofie og resten af familien. Hvor er det inspirerende at læse om jeres vilde eventyr.
  Vi er selv starten på noget lignende, dog langt fra lige sol omfattende. Vi købte nemlig et lille kolonihavehus sidste sommer, kun en månede får jeg fødte vores søn. Min kæreste er også igang med at bygge ud, så vi kan få lidt bedre plads, alt imens jeg går og indretter børneværelse. Værelset er kun 5 kvm, så der skal virkelig også tænkes over sagerne. Jeg har købt nogle store opbevaringsposer til legetøj som kan hænge på vægen og som kan flyttes, hvis man skal bruge gulvpladsen. Og så har jeg købt et font lille gulvtæppe fra HogM (http://m.hm.com/dk/product/10872?article=10872-B). Jeg er vild med de rolige farver, og alligevel er der detaljer nok til, at man kan bruge det som bilbane.

  Glæder mig til fortsat at følge jer 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

En lille update