Tanker om børneværelset

Båden i mål

skaermbillede-2017-03-05-kl-14-07-06

Jeg tænkte at jeg lige ville skrive et kort indlæg om båden i tal. Så er det måske lidt nemmere at forstille sig, hvor stor (læs: lille) båden egentlig bliver. Først et billede af en tegning jeg hurtigt har lavet på computeren. Karen Margrethe er altså 12,5 meter lang og 3,4+0 meter bred.

Her i målene på båden

Her i målene på båden

 

For at få et lidt bedre indtryk af, hvordan vores kommende hjem kommer til at se ud, har jeg prøvet at lave en tegning, hvor man ser opdelingen af rummene i nederste etage.

Her er båen med forklaring af indretningen på nederste etage.

Her er båen med forklaring af indretningen på nederste etage.

Disse billeder er, som sagt, bådens nederste etage, udover det, så kommer der også “huset” oven på båden. Det er det, som Jonas lige nu er ved at lave. På fredag for vi forhåbentlig rejst spærene – så vi burde faktisk holde rejsegilde!

I indlægget her, kan i læse mere om bådens 2. etage.

Jeg håber mine tegninger giver mening og, at det giver en lidt bedre forståelse af indretningen 🙂

// Sofie

Skriv en kommentar

 • karenmargrethe

  Hej Zandra.
  Vi er glade for at du følger med 🙂 Det er meget svært at sige, fordi det er en løbende proces. Men omkring 300.000 vil jeg skyde på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zandra

  Hej med jer 4 🙂 dejligt at følge med i jeres projekt og stort tillykke med pladsen i Sydhavnen.

  Jeg har et spørgsmål jeg håber I vil svare på;
  Hvor mange penge regner I med at bruge på at ombygge Karen Margrethe? Sådan ca. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Tanker om børneværelset