En længe ventet update.

Ønskelisten

Ønskelisten er lang og vente tiden er lang.

Jeg drømmer mig hver dag frem i tiden, til når vi bor på båden. Det betyder også alle mulige forstillinger om hvordan det kommer til at se ud. Hver dag finder jeg en ny ting, som jeg synes vi skal have når vi flytter. Alle mulig små åndsvage ting og store undværelige ting. Gennem de sidste par uger har jeg skrvet ned, hvergang jeg lige er kommet i tanke om en ting til båden. Så tænker jeg i nemmere kan få et billede af min tankegang i øjeblikket 🙂

 • Flot Kost og fejebakke. Det lyder fjollet, men med to små børn er sådan et sæt uundværligt efter hvert måltid. Godt nok har vi Feta, men det er ikke alle madrester, som ryger ned hos hende 🙂 Det er måske åndsvagt, men jeg er træt af vores grimme plastik sæt, så jeg vil altså have et lidt flottere sæt når vi rykker på båden xD Link her. Aaalt for dyrt, men det er flot!
 • Nyt porcelæn. Jeg er allerrede gået igang med projekt “nyt spisestæl”. Se det her.
 • Nye spisebordsstole. Vi får nok kun brug for 2 spisestole, da der muligvis kommer slagbænk i køkkennet. Og med kun 2 spisestole, så skal det være det HELT rigtige.
 • Håndklæde til håret. Ja, endnu en måske lidt åndssvag ting. Men vi får ikke bad på båden, så vi skal bade i klubhuset. Når man så skal gå et par 100 meter fra klubhuset til båden. Så er en af disse små hårhåndklæder altså bare uundværlig, tror jeg. Se dem her.
 • Velour stof til sofahynner (ikke det klassiske dug-velour-stof). Kom gerne med forslag eller ideerm til hvor jeg kan købe sådan noget 🙂
 • Stort tæppe til spise-området. Vi regner med at lade de “rå” stål plader være som gulv, så der kommer et rustik look, men vil gerne have et tæppe, som er “mad-veneligt” – Da vi jo stadig har små børn, som sviner en del under maden 😉 Nogle ideer?
Lidt billeder af nogle af de ting jeg kunne tænke mig :-)

Lidt billeder af nogle af de ting jeg kunne tænke mig 🙂

Jeg har også lavet en liste over ting jeg gerne vil have til børneværelset, det kan du læse om liger her :-).

Listen bliver hele tiden udvidet, så jeg skal nok lave en opfølgning en gang imellem 🙂

 

Jeg håber i alle har nydt påsken og hygget jer 🙂 Vi skrives ved

// Sofie.

 

Skriv en kommentar

 • karenmargrethe

  Det er godt at høre! Så er det et must-have når vi flytter på båden :-)!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg kan varmt anbefale hår-håndklædet! Min mor havde købt det som en “for sjov gave”, men jeg må indrømmet, at det har taget mig med storm.
  Jeg kan (næsten) ikke undvære det nu, også selvom jeg bare skal fra badeværelset til klædeskabet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karenmargrethe

  Jeg må ud at lede efter stofbutikker. Synes det er lidt svært over nettet. Synes lige man skal have det “i hænderne” 🙂 Tak for svar.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karenmargrethe

  Tak for svar 🙂 Det eneste jeg nemlig har set er det der man bruger til duge… Tænker det skal være lidt tykkere. Må ud at kigge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, møbelvelour som Britt hentyder til er nemt at finde – både i Stof og Stil og i Stof2000 – og sikkert mange andre stofbutikker også (kender kun de to).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hej Sofie.
  Stof og Stil har noget møbelvelour på deres web. Har ikke set det irl, men måske der er noget for dig 🙂
  (det er umiddelbart rimelig billigt)
  Hilsen Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karenmargrethe

  Tak 🙂 Jeg må for i og kigge lidt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt Helle Kristensen

  Velour kan de finde i mange farver og varianter i StoffogStil

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

En længe ventet update.