Ønskelisten

Før og efter billeder – indtilvidere

Det her er et indlæg jeg har glædet mig til at skrive! Vi efter hånden kommet så langt, at det giver mening, at lave nogle før-og-efter-billeder. Jonas knokler virkelig på båden for tiden, der bliver lavet noget nyt hver dag! Det er så spændende og høre hvad han har at fortælle når han kommer hjem om aften….. Ja for det er først om aften han kommer hjem. Det er halen ved dette projekt, vi får ikke set Jonas så meget. Mange dage tager han afsted før børnene er stået op (Det skal lige siges at vores børn godt kan sove til kl 9 :D), og kommer først hjem når de er puttet igen.. Heldigvis har vi hævet nogle weekender og dage ud af kalenderen til familiehygge, vi har feks. lige været en weekendtur til Bornholm – så værdsætter man virkelig familiestunderne lige pludselig 🙂 Hov, det var lige et sidespring… Før-og-efter-billeder, det var der vi kom fra 🙂

Det første jeg vil viser, er hvad der er sket med styrhuset og dækket, det område, som bliver vores køkken, spisekøkken og entre.

foer-og-efter-bagfra-samletPå de øverste billeder er det, det gamle styrhus bagfra. Billederne nederst er fra efter endrivning af styrhuset.

hul-daekket

Her er nogle billeder af, hvordan det ser ud lige pt. Jonas har svejst plader på de huller der var og også på de steder, som var mest udsat i forhold til rust.

 

De næste billeder er også fra det gamle styrhus og dækket. Her er det billeder taget når man står forenden af båden, forest.

foer-og-efter-styrhus

 

Billede af hvordan det ser ud nu:

Båden som den ser ud pt.

Båden som den ser ud pt.

De blå beholdere, som står bagerst på billedet er vandtake, som skal indehole vores rene vand. Det er dem, som skalned i den vandtank, som jonas har bygget på enden af Karen Margrethe, som i ser på de næste billeder.

Jonas har svejset den fast og malet den med rustbeskytter. Tanken bliver også en lille forlængelse af vores lille overdækket terrasse – et lille solbadningsspot, måske?

foer-og-efter-bagfra

Før-efter-billede af vandtanken

 

Til sidst vil jeg vise jer det mega fine trægulv Jonas har fået lavet nede i båden. Det er blevet så fint! Det er her vores lille stue kommer til at være. Dog bliver der soveværelse fra stolpen og helt ud i enden af båden.

Før-ogefter-billede af agterenden

Før-ogefter-billede af agterenden

 

Lige et kig på det fine gulv

Lige et kig på det fine gulv.

 

Det var en masse billeder og alt for nu 🙂 Håber i kan følge med og forstå billederne. Selv for mig kan det være lidt svært at finde hoved og hale i hele det her projekt. Om et par uger skal vi have lagt tag på huset, hvilket bliver helt vildt!

Hej hej.

Sofie //

Skriv en kommentar

 • karenmargrethe

  Hej Johanne.
  Tak! Det varmer altid med positive tilbagemeldinger! 🙂

  SOm udgangspunkt, så skal vi stadig ligge i Brøndby havn, men vi har også kigget på sydhavnen og de små havne ved kbh – men det er svært at få plads.. Og så er der også en masse praktiske ting, som skal falde på plads med adresse, vuggestue, børnehave osv osv. Håber det var svar nok 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Emilie

  Wow I er godt nok seje! Det er virkelig fedt at følge med i 🙂 Og så er jeg mega imponeret over at I skal bo relativt småt med to børn, det synes jeg er mega sejt.

  Ved I hvor båden skal ligge henne når I er færdige med at bygge? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karenmargrethe

  Tak far :-)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karenmargrethe

  Tak 🙂 Vi er glade for i gider følge med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sten

  Det ser skide godt ud
  mvh Sten/far

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ej det er så spændende et projekt! Det er blevet så fint med det trægulv, det er godt lavet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Ønskelisten