Før og efter billeder - indtilvidere

Det første gulv

I mit tidligere indlæg var der et billede af det fine trægulv. Egentlig blev meget uretfærdige mig først lidt sur, da Jonas fortalte at han havde lavet et gulv i båden.. Uden lige at vende det med mig først. Jeg vil jo gerne være en del af ALT det som bliver synligt i båden, så jeg  nåede lige, at frygte, at han havde købt og lavet noget grimt.. Men sådan var det selvfølgelig ikke, da han viste mig billederne blev jeg meget glad, og da jeg selv kom og så det, så var det bare helt perfekt 🙂 Endnu en gang må jeg bare konstatere, at jeg har fundet mig en rigtig handymand.

Det billeder jeg viste i det tidligere indlæg (HER), var et ikke helt færdigt gulv.

Det er disse billeder:

traegulv-2

Gulvet når det er samlet

Gulvet når det er samlet

Jonas har nu bygget videre på det og er næsten færdig.. Egentlig var det meningen, at vores batterier skulle være under gulvet,  da der er der ret meget opbevarings plads under gulvet. Men de 8 batterier passede ikke rigtig ind under gulvet, så dem må vi finde en anden plads til..

Her kan i få en fornemmelse af, hvor meget plads, der kommer til at være under trægulvet

Her kan i få en fornemmelse af, hvor meget plads, der kommer til at være under trægulvet

 

Her ses det hulrum, som kommer til at være under trægulvet.

Her ses det hulrum, som kommer til at være under trægulvet.

Nu har vi lige pludselig vildt meget opbevaringsplads under gulvet, så nu er Jonas igang med at lave låger i trægulvet, hvilket allerrede nu ser super godt ud 🙂

laage-i-gulv

Anker afprøver den første nye låge Jonas har lavet i gulvet

Lige en lille film, hvor i kan se lågen in action 😀

Til slut lige en video, hvor i kan se gulvet blive samlet og få en fornemmelse hvor stort/lille det området er 🙂

 

Så langt så godt.. Jeg skal nok ligge billeder ud, når gulvet er 100% færdigt.

God weekend. //Sofie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Før og efter billeder - indtilvidere