Kom Med Udenfor!

Sofapuder

Jeg har tidligere skrevet om, hvilket stof jeg ville bruge til, at ombetrække sofahynderne. Jeg har nu været i stofforretning og kigget mig lidt omkring. Der var simpelthen så mange flotte stoffer, det er svært at vælge. Jeg faldt over nogle stykker, som jeg synes var flotte. Jeg tog billeder af dem, som i kan se her under. Jeg har givet de forskellige stoffer numre, så i er velkomne til, at komme med en kommentar til, hvilket i synes er flottest 🙂

1

2

3

4

5

6

7

8

Jeg er hel vild med det, der hedder møbelvelur (2,3,5). Jeg er bare lidt tivivl om, hvor nemt det er at holde. Er der nogle af jer, som har erfaring med det? De andre stoffer, hvor der er lidt struktur i er også super fine, jeg synes virkelig det er svært at finde ud af, hvilken slags, osm lige passer til os.

Jeg er især vild med det lyserøde eller ?nude? (3)stof i møbelvelur, meeeen tænker, at det måske er lidt upraktisk med to små børn? Men det er bare så flot!!! Ikke?  Eller skal man bare gå safe og tage nr. 4, en helt almindelig flot mussegrå?

Udover kvalerne med at vælge det rigtige stof, og den flotteste farve, så er der jo også problemet med at ombetrække puderne! Jeg er ikke ligefrem kreativ anlagt, og det kommer virkelig til at være et STORT projekt for mig, at ombetrække de 4-5 hynder? Gode råd modtages med kyshånd!! Eller endnu bedre, er der ikke en der lige afsætter en dag  eller to for at hjælpe mig med at sy sofahynder? 😀

Beslutninger skal tages, mange beslutninger!!! Det er sjovt, spændende og en smule nervepirrende også faktisk.. Vælger man nu det flotteste og smarteste.. Jeg er sikker på at det hele nok skal blive flot i sidste ende! Det håber vi.

God aften herfra 🙂

2 kommentarer

  • Farver er skønne – både med og uden børn. Den grå er praktisk i farven, no doubt, men alle betræk skal kunne tages af (enten ved hjælp af god velcro eller via lynlås, så de kan vaskes af og til, og så er de gule og grønne lige så fine, hvis ikke mere opkvikkende.
    Den svage lyserøde ville jeg nok vælge til soveværelsesafdelingen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susanne Hammer

    Ja,jeg ville gå med nr 4,det bliver i nok gladest for i længden ?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Kom Med Udenfor!