Forlængelse...

Nyt hjem – nye ideer

Affaldssortering

Med et nyt hjem følger der også en masse nye ideer. En af dem er blandt andet affaldsortering. I princippethar jeg altid villet sortere mit affald, men tingene er bare ikke altid som man gerne vil. Men det har jeg tænkt mig at lave om på nu!

Jonas har bygget en fin kasse ude foran på Karen Margrethe – netop til det formål, at sortere affald.  Udover den miljøvenlige del af affaldsortering, er der også en praksis årsag. Som bekendt, så får vi ikke meget plads i vores nye hjem. Derfor har vi valgt, at vi f.eks. ikke skal bruge plads i køkkenskabene til skraldespand. Vi har derfor valgt, at alt affald skal smides direkte ud, ude foran i den sorte kasse, som Jonas har bygget. Så alt affaldet kan komme direkte ud i spande, som passer til affaldstypen. Ved at prøve, at gøre det nemmere, så håber jeg, at vi kommer til at blive bedre til at sortere vores affald.. For trods en hård opdagelse fra min far omkring hvor VIGTIG affaldssortering er, så har jeg ikke været særlig god til det, desværre. Det vil jeg forsøge at lave om på nu!

Billedet er taget i døren, som går direkte ind til køkkenet, så det er nemt, lige at smide affald ud – selvom vi ikke kommer til, at have en skraldespand i køkkenet på traditionelvis under vasken.

Lige lidt billeder, så i kan se, hvad det er jeg egentlig taler om. Jeg tror det bliver rigtig godt, og jeg synes kassen er blevet rigtig fint integreret.

Københavns Kommune er igang med, at gøre affaldsortering endnu mere udbredt. Alle husstande vil i løbet af 2017 få udleveret redskaber til, at sortere sit affald korret. Jeg har fundet et link på en pjece, som Københavns Kommune har lavet om deres tiltag indefor affaldssortering. Det kan I læse ved at klikke HER.

Hvis i selv er skide gode til affaldssortering, eller har nogle gode råd omkring emnet, så smid en kommentar. Det er trods alt et vigtigt tiltag, som vi alle på en forholdsvis nem måde kan være med til.

God Søndag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Forlængelse...