Status på boligsituation.

Før – og efterbilleder!

Jeg har taget lidt nye billeder fra ca. samme vinkel, som jeg har taget de aller første billeder billeder af Karen Margrethe. Jeg tog de nye billeder i sidste uge, og faktisk er der sket en del siden jeg tog billederne. Så jeg laver nok snart endnu et efterbillede. Lige nu sker der ret meget visuelt. Og det er også nu Jonas virkelig høster rigtig meget ros for sit store arbejde. Tidligere har han lavet så sindsygt mange ting, som har været svært for andre og mig lige at se. Men ting som har taget laaang tid, og ting som har været helt nødvendige for at vi er nået her til i dag. Men NU kan alle endelig virkelig se en forandring. Det ser så vildt ud, at køkkenet er på vej.

I skrivende stund er Jonas faktisk ude, at male det sidste i køkkenet, så kan elementer og bordplade komme på. Jeg glæder mig til at se det hele samlet, og til at vise jer resultatet – og hvilken farve vi har valgt til køkkenet 🙂

Tjek billederne ud herunder – Det er vildt havd der er sket!

 

 

// Sofie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Status på boligsituation.