Før - og efterbilleder!

Nu står der et køkken! 90%…

Ja, som overskriften siger, så er køkkenet faktisk 90% færdigt!

Køleskab, fryser, ovn, opvaskemaskine, vask og kogeblus er sat til og det virker! I sidste uge prøvede vi også at slå vandet til, og det virker! dog med lidt utætheder – men det skal nok løse sig.. Den klarer Jonas 😉

Som i kan se i billederne lidt længere nede har jeg valgt en grøn farve til køkkenet. Nu skal det være slut med kun at vælge hvidt og helt neutrale farver. Jeg synes den grønne farve er blvet så god. Glæder mig til vi er helt færdige, så man virkelig kan fornemme den farven.

Hele køkkenet skal males et par gange mere, men vi arbejder stadig en del i køkkenet, så det får lidt skrammer allerrede fra starten af.  Det bliver nok meget godt, lige at afslutte med en omgang maling.

Bordpladen er  af eg, til at starte med var den helt neutral og naturlig “eg”-farve (de første billeder). Vi ville gerne have en mørkbordplade. Så vi valgte at male pladen med sort oliefarve, så man stadig kan se strukturen i bordpladen, jeg synes selv det er blevet virkelig fint!

Jeg smider lige nogle billeder op fra processen. De første er fra inden vi fik malet, og inden der kom elementer i køkkenet. Nederst er der billeder af hvor langt vi er lige nu med køkkenet.. Enjoy 🙂

 

Gulvet bliver også hvidt på et tidspunt.. Så tror jeg virkelig den grønne farve kommer til sin ret!

Jeg håber i stadig følger med selvom det er lidt sløvt med opslagene.. Men med familie, arbejde, studie og en ikke færdig båd – så er der altså bare ikke altid nok timer i døgnet 🙂

Sofie //

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Før - og efterbilleder!