Søde søster og svoger tryller på børneværelset.

Miljøbevist… måske.

Ja, jeg gad da godt at jeg var sådan helt vildt miljøbevist, og jeg øver mig også. Jeg ved ikke så meget om at være miljøbevist, jeg vil rigtig gere lære mere og udvide mit kendskab til, at blive en rigtig god miljøvenligborger. Jeg har længe tænkt, at jeg ville købe og bruge miljøvenligt opvaskemiddel, især vil jeg gerne finde et godt alternativ til opvasketaps til opvaskemaskinen.

ved at søge lidt rundt på nettet faldt jeg over siden ecokitch.dk, som har et lille udvalg af det jeg ledte efter. Når jeg nu endelig var kommet igang med at shoppe naturligt, så kunne jeg lige så godt købe en masse…. Sådan ender det tit når jeg shopper 😀

Jeg fik købt, opvaskemiddel, pulver til opvaskemaskinen, afspændingsmiddel, håndsæbe. Ud over alle “vaske” tingene, så faldt jeg også over et fint alternativ til husholdningsfilm, som man bruger til madrester, frugt osv. når det skal i køleskabet – Beewax Wrap, genanvendeligt. Så købte jeg også lige nogle ret fine rustfrie kopper, de kan nemlig stables – perfekt til pladsmangel på hylderne.

Fra ecokitch.dk: Indpakningen beskytter maden fra luft og fugt og lader det ånde ligesom naturens citronskal,

 

Ret fine kopper – måske jeg skal anskaffe mig nogle flere. Og de går i opvaskemaskinen!

 

TIP: På den side, hvor jeg har købt produkterne er der også en tilhørende Blog, hvor parret, som har webshoppen har skrevet en del om bæredygtighed og giver nogle tip til at være mere miljøbevist i sin hverdag. Tjek det ud HER

Tak fordi i læste med 🙂

// Sofie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Søde søster og svoger tryller på børneværelset.