Spørgsmålsrunde

Jeg lavede en runde på Instagram, hvor folk kunne stille spørgsmål til mig/os. Dem vil jeg her prøve at svare på.

Hvis i har nogle andre spørgsmål, så spørg løs 🙂

 

Hvor mange børn har du?

To

 

Skal i have flere børn?

Ja, det skal vi.

 

Hvad er dine drenge opkaldt efter?

Anker er opkaldt efter en gammel mand, Jonas og jeg mødte i toget da jeg var Gravid. Vi snakkede med ham i flere timer, han var vildt spændende og meget rar. Da han rejste sig for at stige af gav han hånd sagde han sit navn, Anker. Vi kiggede på hinanden og var enige om, at det var det perfekte navn til vores kommende søn. Vi har faktisk forsøgt, at opspore ham, for at fortælle ham, at vi har opkaldt vores søn efter ham. Men det eneste vi ved er, at han hedder Anker, muligvis fra Ribe. Han havde været i Bratislava og Paris på samt dag og var på vej hjem til Ribe for at spise aftensmad.

Efter vi havde givet Anker navnet Anker, så havde vi alle tre 19 bogstaver i vores navn. Anker/Jonas/Sofie Hammer Vandborg. Jeg har et eller andet med tal, så vores næste barn måtte også bare have fem bogstaver i sit navn. Vi var virkelig i tænkeboks. Men så sagde min mor, sådan lidt henslængt, hvad med Frode. Det synes vi var et perfekt navn! Dog synes min mor og søster ikke der var så godt. Faktisk truede Lise med at hun ville få en hund inden jeg fødte, og kalde den Frode, så vi ikke kunne kalde vores baby det. Heldigvis hedder han Frode i dag og det er helt perfekt til ham.

 

Hvor mange år er der imellem Anker og Frode?

Anker er fra oktober 2014 og Frode er fra Juli 2016 – Så omkring 20 måneder er der imellem dem.

 

Har din ordblindhed stoppet dig i at gøre noget?

Ja, det er rigtig, at jeg er ordblind – i hvert fald på papiret. Jeg fik konstateret det i 2.g. Jeg har altid været rigtig dårlig til at stave og skrive. Hvilket har betydet, at jeg altid har fået dårlige karakter skriftligt. Jeg er dog overbevist om, at det at jeg først fik “diagnosen” så sent, har gjort, at jeg bare har fundet min egen måde at stave på, og bare accepteret at jeg var “dummere” end de andre lige på det område. Jeg har ikke haft muligheden for at smide håndklædet i ringen og sige “det kan jeg ikke, for jeg er jo ordblind”. På den anden side, så tror jeg, at jeg ville have nydt gavn af alle de hjælpemidler jeg kunne have fået. Da jeg fik mine hjælpemidler i 3.g – der var jeg slet ikke et sted, hvor jeg synes det var en god ide, at bruge ekstra tid på at lære nye ting – så desværre fik jeg aldrig udnyttet alle de muligheder jeg havde dengang. Jeg kunne snakke meget mere om det her – måske jeg skulle sætte lidt mere fokus på det her og på instagram? Men kort sagt, så synes jeg ikke det har stoppet mig i at gøre noget. Og nu ved i hvorfor der muligvis noglegange er ‘ fejl i mit skriftlige 😉

Hvor gammel er du?

29 år

 

Hvad laver i til dagligt?

Jonas er færdig som sygeplejerske d.26 juni!!

Jeg arbejder som specialpædagog på en folkeskole.

 

Hvorfor valgte i at bo på båd?

Vi er meget spontane – men det er en af de aller bedste spontane beslutninger vi har taget! Selvom at vejen der til var hård. Vi valgte det fordi vi gerne ville tilbage til København, og vi havde ikke råd til en lejlighed. Tanken om at bo på en båd, havde vi begge altid været fascineret af, så vi gjorde det.

 

Det var det for nu. God weekend I morgen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg