Cykeltur

Den altid tilbagevendende aftensmad!

Aftensmad lige til døren (broen?)! 

 

 

Dem som kender mig, eller har fuldt med på Instagram – de ved at jeg ikke er hende, som bare elsker at lave mad ?

Derfor var jeg også hurtigt da jeg så at jeg kunne få lov at teste homemate.

Når jeg normalt laver mad – så finder jeg ud af det på dagen når jeg står i købmanden. Og det gør jeg oftes en time før spisetid. Og dermed sagt, at det aldrig kan blive særlig avanceret – og sjældent bliver det heller ikke det vildt sunde valg. Risengrød, karbonader og retter fra knorr er ofte på den ugentlige madplan (eller mangel på samme). Jeg prøver dog altid at sørge for at der er noget udskåret grønt, så som agurker, broccoli eller lignede også.

Jeg har hverken evner eller lyst til at lave vildt spænede aftensmad – og det er en af grundende til at homemate virkelig var værd at prøve for os. En anden grund er den tid, som man kan spare ved ikke selv at skulle handle og lave mad! Når jeg har fri kl. 15 – så er vi måske hjemme 16.30 efter hentning og indkøb. Hvis jeg skal lave mad, så kan det være på bordet kl. 18.  Så er der hurtigt gået 1,5 time uden noget tid til drengene.. og efter mad er de somregl så trætte at vi er på vej i seng. Bum bum bum – så gik de 5 hverdage uden ret meget tid til børnene.. (Heldigvis har jeg en ugentlig fridag, hvor jeg kan bruge tid med børnene også)

Men alt i alt, så fylder klargøringen til mad og madlavningen bare ret meget i en børnefamilie som vores – så hvis den del bliver taget ud af ligningen, så passer vores regnestykke altså lidt bedre..

Men hvad er Homemate????

– Frisklavet, velsmagende mad af høj kvalitet – klar på bare 15 minutter i din ovn

– Vi er ikke traditionel take away, næh, vi tilbyder dig i stedet en hånd i en travl hverdag

– Vores mål er at gøre det nemt at servere spændende, varieret mad af gode råvarer

– Den slags mad som vi glæder os til at servere for vores børn – og som smager så godt, at vi får lyst til at dele den med vennerne.

Overstående er fra deres hjemmeside – men jeg synes de her 4 sætninger beskriver konceptet godt ?

Jeg skulle i går bestille til aftensmaden i dag. Jeg bestilte følgende:

2x børne portioner

2x ?voksen? portioner

1 dessert

1 kartoffelsalat

1 brød

Nedenfor kan i se billedet af altsammen. Under billedet fortæller jeg lige hvad vi så spiste og hvad der nu ligger i køleskabet til i morgen ??

Her er hvad vi fik leveret.

Børne portionerne var store og jeg kunne allerede inden vi varmede dem tage den ene fra. Derudover spiste vores 2 drenge faktisk ikke det hele af en portion. Så der er til aftensmad til dem i morgen.

Både kartoffelsalaten og desserten er i køleskabet. Desserten glæder jeg mig til at spise i morgen! Og kartoffelsalaten er lige madpakke-størrelse.

Så jeg fik faktisk bestilt mere end rigeligt til vores familie på 4 – heldigvis kommer maden i nemme bakker, som nemt at gemmes i køleskabet til dagen efter 🙂

Vi er glade og tilfredse og vores maver ee fulde. Det er bestemt ikke sidste gang vi skal have mad fra Homemate.

 

Steak-burger med rodfrugter – Selv Jonas blev mæt ?

Tak fordi i læste med ??

// Sofie

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Cykeltur