Den altid tilbagevendende aftensmad!

Min Kur – Mine Resultater

ET VILDT RESULTAT!!

Kuren er slut – nu skal jeg bare spise fed mad og slik!!! Sådan plejer jeg altid at have det efter alle de andre kure jeg har forsøgt at gennemføre. Og netop det med at gennemføre en kur har faktisk aldrig rigtig lykkes for mig – før nu altså! Ja jeg har haft nogle få sidespring, men det har virkelig været minimalt.

C9-kuren, som jeg tester for Maria (@min.forever.rejse på instagram) er bygget sådan op, at man ikke får noget reelt måltid de 2 første dage, og efterfølgende må du få et måltidmad på 600 kcal om dagen. Dertil skal det siges, at der er en liste med fuldstændig frie fødevare og to liste med fødevare, man må få et par gange om dagen. Den liste kan i se på billedet nedenfor.

Derudover er der de her Alovera produkter, som man skal spise/indtage/drikke hver dag.

          Der er fibre, som blandes op med vand. For mig fungerede det at blade det i en kop te, som et ?mellem måltid? i min formiddagspause på arbejdet.

          Pulveret, som der skal laves til en shake, som blandes med vand. Dén var slem i den form for mig! Føj! Men jeg har fundet en rigtig god løsning. Jeg laver den med bær i en blender (godt med bær). Bær er en af de fødevare man gerne må få lidt af, så jeg brugte mine ?frie? portioner på shaken. Jeg har stadig lidt pulver tilbage her efter kuren, og jeg har sågar tænkt mig at fortsætte lidt med det. Det er på trods af at jeg faktisk på et tidspunkt tænkte at jeg hellere ville sulte end at drikke det! Så hold i, hvis du sidder på første dagen og synes den er dårlig.

          Aloe vera drikken. Amen den er altså ikke god. Jeg har aldrig været god til shots – men det gik alligvel godt med at tage den i shots de første par dage.. Men da man så pludselig skulle til at have 120ml på engang, så vi det altså lige i overkanten. Hvis jeg ikke lige følte for at tage et kæmpe shots, så hældte jeg den simpelthen bare i ?shaken?, og så kunne jeg ikke smage den 😀


Her ses de produkter, som c9 kuren indeholder.

Efter 9 dage på kuren er jeg blevet helt gode venner med den, og efter jeg stillede mig op på vægten torsdag morgen efter 9 dage, så må jeg altså bare sige at DET havde jeg ikke troet. Jeg ved godt at meget af det bare er væske osv. osv. Men når tallet er så meget mindre end før, så giver det virkelig blod på tanden til at fortsætte den sunde vej.

Da jeg gik i gang sagde vægten 74,2? og hold nu fast nu dage efter er jeg FANDME kommet ned under 70!!! 69,5 når jeg skriver det her så sidder jeg og smiler – jeg synes virkelig det er helt vildt!! Og jeg er bare så klar på at forsætte. Om det er kuren efter det psykiske der gør at min sukkertrang er væk og min sult er minimal det ved jeg ikke. Men jeg er i hvert fald virkelig glad for at jeg takkede ja til Maria for at teste den her kur. Jeg har godt nok ikke selv betalt, men jeg vil til en hver tid gerne betale 1200 kr. for at få den følelse jeg nu sidder med i kroppen.

Det var resultatet – altså næsten 5 kilo – helt nøjagtigt 4,8 kilo. Jeg giver lige en opdate på det tal om nogle dage. Min vej derhen har selvfølgelig ikke været snorlige, og nu vil jeg lige prøve at beskrive og fortælle om mit forløb og mine sidespring.

Alt i alt er det gået over alt forventning med min kur! Det værste for mig er alt det sociale det indebærer, det at spise. Jeg synes det er så hyggeligt at spise sammen og jeg elsker virkelig mad.

Jeg skulle ud med Lise. Vi skulle til et event med fri bar, kage og lækker mad. I 9C kuren må man somsagt få et måltid på 600 kcal om dagen, så her spiste jeg selvfølgelig ikke et måltid inden eventet, men brugte de 600 kcal der. Jeg kunne selvfølgelig ikke lade være med at drikke et par drinks – så her fik jeg en del mere end de 600 kcal.

Vi var ude at spise nogle gange hos venner i de 9 dage, her valgte jeg bare at tage vildt meget salat og ikke så meget af det andet, og så vurderede jeg, at det nok ca. var 600 kcal.

På min arbejdsplads er der tit kage, det har været svært!! Og jeg å indrømme, at jeg er faldet i et par gange – men SLET ikke i så høj grad som jeg plejer. Men trods mine sidespring, så synes jeg i hvert fald selv stadig min indsats har været god og mit resultat virkelig godt!

Dagen efter kurens afslutning gik jeg på vægten igen – den sagde stadig 69,5 – jeg glæder mig til at se hvor meget der ryger på igen. Men! Jeg kan helt ærligt mærke en kæmpe forskel. Min sukkertrang er nærmest helt væk, den der trang til bare at SKULLE spise det, hvis det er muligt – den er væk. Jeg går ikke og spiser drengenes fredagsslik eller tænker på mad hele tiden, som jeg havde tendens til inden kuren. Den følelse giver blod på tanden, og jeg håber jeg kan fortsætte i samme stil ?

I får lige alle mine resultater her under

Jeg er sgu stolt af mig selv – jeg har aldrig kunne holde en kur så godt! Det er en hård start, men det bliver bedre på 3-4. dagen. Og så er det dejligt man har en i den anden ende, som kan svare på alle ens spørgsmål. For mig var det Maria – og hvis i overvejer at prøve 9c kuren – så kan jeg kune anbefale at få den igennem Maria!

3-2-1 sæt igang!! ??

// Sofie

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Den altid tilbagevendende aftensmad!