Ankers fødselsdag.

Pokémon !!

reklame for Pokémon legetøj (reklamelinks i teksten)

Når Jonas skal overbevise mig om, at noget er en god ide at købe. Og her taler vi tit om udstyr til løb eller andet træning, som er forholdsvis dyrt. SÅ bruger han altid det argument, som hedder timepris. Og det er så ligeledes hans modargument når jeg skal bruge penge på en ny kjole. Altså når han køber et nyt løbe ur til 4000 kr, så er det ifølge ham meget billiger end hvis jeg køber en ny kjole til 800 kr. Fordi han bruger jo uret flere timer end jeg typisk bruger en kjole. Et irreternede argument, fordi det jo passer….

Nå, men det jeg vil sige med det er, at det her Pokémon legetøj, som vi har fået lov at teste, jo ikke er det billigste legetøj. MEN herhjemme har det vist sig at timeprisen allerede er fuldstændig i bund. Da jeg så kampagnen med det her nye Pokémon legetøj, var der 2 uger til Ankers fødselsdag, og det ville være en perfekt gave til Anker, da der allerede var gang i Pokémon-fascinationen både i børnehaven, men også hjemme. Vi nåede desværre ikke at få legetøjet inden fødselsdagen, så drengene var heldige at få en “bare-fordi-gave”, sådan en højhellig onsdag.

De blev ellevilde, og bamsen som fulgte med var orange. Dem som følger med hos mig på Instagram – de ved at Frodes absolutte ynglingsfarve er orange, så han var fuldstændig forelsket med det samme. Han sover med den bamse hver dag.

Den faldt lige i Frodes smag 🧡🧡🧡

Link til denne bamse og andre Pokemon-bamser finder du lige HER.

både Anker og Frode elsker små figurer af alle arter. De elsker at stille dem op ved siden af hinanden, og de elsker at lege med dem. Pokemonfigurene var med det samme et hit. De har leget  rigtig meget med dem, og også blandet det sammen med meget af deres andet legetøj. OG netop det st blande ting og figurer samme  fra forskellige universer synes jeg er vigtigt og dejligt for udviklingen af børns fantasier 🙂

 

Både Lego, Sådan Træner Du Din Drage og Pokémon kan snildt være en del af samme leg.

Link til figur og pokeball og bælte kan I finde HER

Anker synes selv det er ret sejt med sit eget pokeball bælte ✌

Drengene er vilde med det, og det er en af tingene til årets ønskeliste – flere pokémoner. Og lige netop til jule- og fødselsdagsgaver, så synes jeg prisen er helt fair.

Og en lille “sjov” ting der er kommet ud af alt det her pokémon, er at vi alle nu er igang med at se den gode gamle Pokémon serie! Den var der altid lørdag formiddag da jeg var barn, så det er faktisk en af de ting jeg godt gider se sammen med drengene… Langt bedre end Gurli Gris og PowPatrol 😂

Hvis I gerne vil læse lidt mere om Pokémon legetøjet, så på https://www.momstertest.dk/ kommer der til at ligge 3 anmeldelser af legetøjet fra 3 forskellige mødre.

// Sofie.

 

 

 

Næste indlæg

Ankers fødselsdag.