Optagelser fra båden :-)

Byggeriet Starter Nu!

Så er vi igang!

Tidligere i dag tog vi alle sammen ud til båden. Jeg glædede mig vikelig til at se båden, efter Jonas og Allan havde sat spær og reglar op. I får lige hele historien og en masse billeder også 🙂

Fredag morgen kl. 7 stod Jonas og Allan klar til at påbegynde, det som skal blive vores entre og køkken. Vildt, at vi virkelig nu bare er i gang. Torsdag var Jonas i Slagelse for at hente alle materialerne til at bygge spærene til det nye hus.

Matrialer til det nye styrhus.

Materialer til det nye styrhus.

Det hele gik som det skulle, og de kunne påbegynde monteringen af træet med det samme. Fedt at alt det arbejde Jonas har lavet de sidste 2 uger fungere! Oven i det hele så var vejret også bare med os! Med regnvejr og blæst den sidste uges tid, så er det bare helt perfekt, at vejrguderne har valgt netop denne fredag til høj solskin, YES.

Dejligt med en hjælpende hånd og tømreerfaring!

Arbejdet påbegyndes. Dejligt med en hjælpende hånd og tømreerfaring!

Mens jeg sad hjemme med Frode, sendte Jonas løbende billeder til mig. Jeg er så forfærndenlig nysgerri, ville ønske jeg kunne være med… Men jeg vile nok alligevel ikke være til meget hjælp. Jeg holder mig til at informere jer og hygge med Frodebassen.

Fuld gang i opsætningen.

Fuld gang i opsætningen.

Allerede inden middag var de nået så langt, som de 3 øvre billeder viser. Jeg ved ikke meget om byggeprocesser, men jeg synes det ser vildt ud. Jeg synes det er ret vildt, at de kunne nå så langt på så kort tid. Men hvad ved jeg, lige om lidt står vi jo med en færdig båd og skal flytte ind.

læg mærke til naboens bådnavn - Så bliver det ikke bedre :) Solsiden

læg mærke til naboens bådnavn – Så bliver det ikke bedre 🙂 Solsiden

Se lige de billeder! SÅ står der altså et helt hus, glædet mig til at skulle der ud og få en fornemmelse af størrelsen. Så kan jeg rigtig gå igang med min planlægning af indretning. Juhuu!

spaer-co

Det næste vi  skal igang med at rive det gamle lille styrhus ned – Det bliver også spændende! Når først det er revet ned, så kan vi for alvor se, hvor stort rummet egentlig bliver.

Alle de billeder i har set nu er fra i fredags. Jeg har selvfølgelig også taget en masse billeder i dag, dem får i nu –>

Lise, Michael og Villy var også med ude at se det store fremskridt :-)

Lise, Michael og Villy var også med ude at se det store fremskridt 🙂

Jeg synes det ser helt vildt ud! Lige pludselig virker det faktisk ret stort. De næste billeder er fra “inde”i huset.

17311828_10154160182521946_910805726_o

 

Det gamle styrhus skal nu rives ned.

Det gamle styrhus, som skal rives ned.

 

Anker havde allerede ejerfornemmelse over båden, og viste moster rundt <3

Anker havde allerede ejerfornemmelse over båden, og viste moster rundt <3

Så er vi så langt…. Og dog så langt fra målet. Noglegange bliver jeg bare så utålmodig. Jeg vil bare gerne flytte ind nu! Uvisheden er svært synes jeg, hvis jeg nu bare have en dato at forholde mig til… Jeg må væbne mig med tålmodighed og bare glæde mig, for det gør jeg!

Nu vil jeg bare nyde den næste uge med Frode helt vildt, da det er sidste ugen inden han starter i vuggestue!!!! Når Frode er startet, så kan jeg også begynde at komme med på båden og hjælpe lidt, hvis altså Jonas tillader det 😀

Nyd resten af søndagen.

// Sofie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Optagelser fra båden :-)