Rust, Rust og Rust

Huset Er Væk :-)

Ja! Nu har Jonas fået revet det gamle styrhus ned. Nu kan man virkelig fornemme, hvor stor overetagen bliver, mega fedt! Jeg vil lade billederne tale for sig selv – så tag et kig 🙂

Styrhuset som det så ud inden nedrivning

Styrhuset som det så ud inden nedrivning

 

Godt på vej! Styrhus næsten helt af

Godt på vej! Styrhus næsten helt af

 

Her er det gamle styrhus revet helt ned

Her er det gamle styrhus revet helt ned. Svigerfar kom på besøg for at tjekke om alt var som det skulle være 😉

Jonas blev i går færdig med at rive styrhuset ned. Det ser meget uoverskueligt ud nu, så glæder mig til, at det bliver trimmet, og til Jonas får skåret det overskydende jern af. Det skal ende med, at hele fladen skal være plan. Det er måske svært at forstille sig ud fra billederne, men jeg er sikker på det bliver godt!

I går havde vi også besøg af et vennepar, som lige skulle se båden i denne stand. Jeg tror det er et lidt overvældende projekt når man bare lige ser denne “skrot” bunke. Men med lidt forklaring og god fantasi, så tror jeg de kunne se det for sig. Jeg tror det bliver sjovt lige at have set båden i denne tilstand, og så komme tilbage om et par måneder, så er der forhåbenligt sket fremskridt 🙂 Vi spiste på den lokale havnerestaurant, Albatrossen. Det var super hyggeligt, og måske vores kommende stamsted 😀 De har i hvert fald dagens ret til 85 kr.! Og Anker fik to slikkepinde, så han har også godkendt stedet 😉

God fredag herfra!!

//Sofie

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Rust, Rust og Rust