Elsklige pander og gryder

Køkken Køkken Køkken

NU er vi rigtig kommet igang med køkkenet. Tænker at jeg vil holde jer opdateret løbene.  Først vil jeg lige smide nogle billeder op af, hvordan processen tildtil nu har været. Så kan nye læsere også lige få et indblik i hvor meget der egentlig er sket 🙂 Hvis man ikke lige orker at læse alle de gamle indlæg – selvom jeg vil anbefale det 😉

Jeg smider en masse billeder op her under – en slags tidslinje over køkkenområdet. Jeg starter fra begyndelesn, og så kan i følge udvikling af køkkenområdet ned gennem de næste mange billeder. Jeg vil ikke skrive så meget mere her, men jeg laver en masse kommentere under hvert billede.

Her er det gamle styrhus – Det indrammer faktisk ret godt, hvor vores nye køkken kommer til at være.

Her er det gamle styrhus på vej ned. det “hul” som før var gulvet i styrhuset er nu lavet om til opbevarings plads, da vi har lagt gulv henover for at få et større plant areal.

Billedet er taget fra forenden af båden. Jonas far står lige hvor køkkenet slutter.

Her ser i den aller første plantegning, som vi lavede sidste år. Det kommer faktisk til at være ret tæt på, sådan som vi tegnede det den gang 🙂 Sjovt.

Der hvor i kan se det røde maling, er der, hvor vores spiseplads bliver. Eftermalingen er der et lille trin ned, det er har køkkenet starter.

Her kan man få et indtryk af, hvordan vi har lavet det store opbevarings rum under det gulv, som bliver køkkengulvet.

Fra trinnet ned, forrest i billedet, og frem til forhøjning midt på billedet. Det er i dette område køkkenet er ved at blive lavet på.

Sådan så det ud inden vi begyndte at bygge køkkenet.

Fundamentet til køkkenet er her blevet bygget.

Disse to billeder er næsten helt nye, de er fra weekenden 7-8 oktober. Her er skelettet til køkkenet ved at tage form.

De sidste to billeder er fra idag (10.10). Der sker virkelig noget nu. Og der er kommet opvaskemaskine!

Opvaskemaskinen er kommet på plads. Vedsiden af den er der målt op til oven. På den anden side skal der være vask. Modsat opvaskemaskine kommer der plads til køleskab og fryser.

 

Vupti – Så er der gang i køkkenet. Det er lige pludselig gået vildt stærkt de sidste par dage! Jonas har haft en hel arbejdsweekend, og de næste to weekender står også bare på bådbyggeri, så nu sker der virkelig noget igen, det er så fedt!

Det var egentlig meningen, at jeg ville bruge nogle fridage på at male færdig, men de fridage er blevet brugt på sygdom og syge børn istedet – men sådan er det jo at være en familie. Vi tror og håber på, at vi kan være helt færdige til d. 1/1-18 – Der har vi nemlig lejligheden her på Nørrebro til. Et lille halvt års forsinkelse 😀 Forhåbentlig ikke mere!!

HygHyg.

// Sofie.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Elsklige pander og gryder