Boligsituationen

Status på boligsituation.

Jeg vil lige give jer en hurtig update på, hvordan vores boligsituation ser ud.

Det er heldigvis gode nyheder! Jeg skrev en lang mail til boligforeningen. Ikke en sur mail, fordi ved jo godt at regler er regler. Men ville gerne have sat lys på regler, som tvinger folk på gaden mens en lejlighed står helt tom, det synes jeg er helt tåbeligt.

De læste åbenbart min mail og fik flere til at kigge på sagen. De er endt med at komme frem til den konklusion, at de gerne vil give os dispensation frem til 1/1 – så vi kan blive boende!! Jeg begyndte nærmest at græde da de ringede og sagde det. Så nu er der ro på igen, og jeg er ved at være ret sikke rpå at båden også bliver færdig til d. 1/1.

// Sofie.

1 kommentar

  • Camilla

    Dejligt at læse! Følger med på sidelinjen, vi savner jer stadigvæk i Havdrup 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Boligsituationen