Nyt hjem - nye ideer

Elsklige pander og gryder

Som i måske har set på Instagram er Jonas gået igang med at bygge køkkenet – det vil jeg skrive om inden længe 🙂

Nu hvor Jonas er begyndt at bygge køkkenet, så kan jeg slet ikke lade være med at gå igang med at kigge efter nye ting! Vi har altid godt kunne tænke os kobberfarvet pander og gryder – nu, hvor vi skal have vores helt nye, og helt eget køkken, så synes jeg det er på tide at få nogle lækre gryder og pander.

Vi skal jo tænke lidt kreativt når det kommer til opbevaring af alle vores ting. Så gryder og pander kommer højstsandsynlig til at hænge i loftet eller på væggen, så man vil altid kunne se dem. Og så synes jeg altså det ser vildt godt ud, med kobber panderne, fremfor de normale stålfarvet. En ulempe er, at de er et dyre! Så enten må vi spare op og købe lidt løbene, men først tror jeg lige jeg vil kigge lidt på DBA, for at se om der skulle være noget, som ikke er alt for slidt.

Aller først her jeg surfet lidt rundt på nettet og fundet nogle vildt lækre pander. Se dem herunder.

Hvis i vil se nærmere på en af panderne, så kan i bare trykke direkte på billedet af den i vil se – så finder i linket til, hvor man kan købe den. Smart!  Det her var en meget specifik ting, som jeg virkelig gerne vil have til vores nye køkken. Jeg er også ved at skrive et indlæg om ting, som jeg ønsker mig til hele køkkenet generalt! DER ER MANGE TING 😀

Nu har jeg i hvert fald min første ting til min ønskeliste til jul – den bliver lang!

Ps. nr. 4 er fra sleveste Blomsterberg – hende er jeg jo lidt fan af! I hvert fald hendes kager 😀

Hej hej

// Sofie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Nyt hjem - nye ideer