Vand I Skibet

Det første gør-det-selv projekt

Man blivet helt nostalgisk med de gamle børnebøger.

Man blivet helt nostalgisk med de gamle børnebøger.

Jeg har givet mig i kast med, det første projekt ind til det kommende børneværelse. Jeg har så mange ideer, og glæder mig bare til at komme igang. Selvom der stadig går lidt tid, før vi kan begynde at indrette, så kan jeg ikke lade være med at gå igang 🙂

Jeg vil tage jer med i processen om det her første gør-det-selv projekt, som jeg er gået igang med. Som sagt, så vil jeg rigtig gerne have en hjemmebygget seng til drenge, det kan du læse mere om HER. Jeg er så kommet på den ide, at jeg vil beklæde endegavlen fg sengen med udklip fra gamle børnebøger. Det minder mig virkelig om min barndom, og det vil jeg gerne give videre til drengene.
boeger

På loftet havde vi en masse gamle aflagte bøger, som jeg længe har tænkt på, at jeg ville bruge til et eller andet. Det blev så nu, så jeg håber det bliver godt. Jeg kan selvfølgelig ikke færdigegøre projektet endnu, men påbegynde det.
Jeg tænker, at jeg vil klippe alle figurerne ud af bøgerne, plus lidt tekst og citater. Jeg vil så bruge den gode gamle collage-metode, og lime alle udklippende på den plade, som forhåbenligt bliver en del af børnesengen. Til sidst vil jeg så give pladen en omgang lak, så det holder bedre.

17455222_10154192717366946_514954313_o

Som i kan se på billederne, så er jeg gået igang med at klippe. Det er alligvel lidt sørgeligt, at sidde og klippe i de gamle bøger. Min bedstemor har de samme bøger derhjemme, og jeg har fået læst dem højt hele min barndom. Jeg tænker det bliver vildt sjovt med alle de forskellige figurer på pladen, så kan men selv digte historie udfra hver figur – sådan håber jeg i hvert fald vi kommer til at bruge dem 🙂 Ellers er det jo bare flot retro udsmykning til værelset.

boeger-2

Jeg kan ikke rigtig gøre så meget andet en bare at klippe lige nu, så det vil jeg gøre. Det tager virkelig lang tid skulle jeg hilse at sige.. Men det er hyggeligt at komme igang med et projekt til båden, nu når jeg alligvel ikke er til meget hjælp ude på båden endnu 🙂

Frode synes i hvert fald klipningen var underholdende :-)

Frode synes i hvert fald klipningen er underholdende 🙂

Jeg lover at holde jer opdateret. Husk i kan følge med på Instagram også, der ligger jeg lidt oftere billeder og storys ud. Følg med på @livetpaakarenmargrethe

Hvis i har lavet noget ligende, så vil jeg vildt gerne se det :-)!

// Sofie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Vand I Skibet