Det første gulv

Vinduer med historie

Vi forsørger os med, at købe nogle af de ting vi skal bruge brugt. Dog kræver det nogle gange lidt tålmodighed, at vente på de helt rigtigte ting, og vi vil jo også gerne være færdige, så mange ting, som vi muligvis kunne have købt brugt, bliver købt nyt – desværre.

Men vi var heldige, at falde over 8 vinduer på DBA. 8 vinduer, som lige kunne passe ind i vores planer med båden. Vi var heldige, at de befandt sig på nørrebro, og prisen var inklusiv levering! Man har lov at være heldig en  gang imellem.

I får lige en lille romantisk forhistorie, som ender ud i noget omkring vores nye vinduer 😀

Siden Jonas og jeg mødte hinanden for snart 6 år siden har han talt om en lille fiskerestaurant oppe nord på. Han inviterede mig derop, og ville køre mig der op på hans motorcykel.. Det blev aldrig til noget… Men på en cykeltur fra København til Odden skulle det være.. Lidt mindre eksotisk på cykel end motorcykel  ;D Men fedt, at vi endelig skulle på den restaurant, som han havde snakket så meget om… Vi kom der op til middagstid, vejret var perfekt, en dejlig junidag med fuld sol! Meeeeen…. Selvfølgelig var køkkenet kun åbnet til aften -s å det blev altså heller ikke denne gang. Siden da er to børn, en hund, rækkehus, sejlbåd, husbåd osv. osv. kommet til, ja så gæt en gang…. Vi har ikke været der oppe og spise, endnu.

Og hvad har alt det her så med de nye “brugte” vinduer at gøre?

Jonas tog ud til Nørrebro for at kigge på vinduerne. Vi havde aftalt, at det skulle være dem, hvis standen var fin. Standen var hel fin, og historien var endnu bedre…. Vinduerne havde simpelthen siddet i Restauranten oppe i Odden 😀 Nogle gang støder man ind i nogle sjove historier når man køber brugt, denne historie synes jeg er sød, og den gør at jeg virkelig synes dette DBA køb er et af vores bedste!

Når vi har fået vinduerne i, og skal sidde i vores nye køkken og spise vores første måltid, så vil jeg tænke på den lille fiskerestaurant, som vi ikke er kommet til endnu, men som så er kommet til os istedet 🙂

De fine vinduer og mig (gravid) på cykeltur til Odden

De fine vinduer og mig (gravid) på cykeltur til Odden

God weekend.

Sofie //

Skriv en kommentar

 • karenmargrethe

  Tak 🙂
  Jeg ved jo faktisk ikke, om det er en restaurant man bør besøge 😀 Har jo endnu ikke været der.
  Den hedder Restaurant Sjællands Rev 🙂 Skriv endelig, hvis du får den prøvet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Sikken en sød historie!
  Da jeg ofte kommer ved Odden, er jeg super nysgerrig efter hvilken restaurant det er man bør besøge? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Det første gulv