Vinduer med historie

Nu med tag og ender

Så har vi fået lagt tag på huset, og er i fuld gang med at beklæde hele huset. Jonas har allerede fået sat en dør og et vindue i. Det er fuldstændig vanvittigt, at det lige pludselig ligner et hus! Som i kan se på de kommende billeder, så har vi fået beklædt begge ender med træplader. Pladerne skal grundes og efterfølgende males i en farve vi vælger. Jeg aner ikke hvilken farve det skal være, nogle gode ideer? Her får i lige nogle billeder.

hus12hus13hus11hus9hus8

Nogle billeder af huset udvendigt, som det ser ud lige nu (9. maj)

Nogle billeder af huset udvendigt, som det ser ud lige nu (9. maj)

 

Det er vildt, at der bare er vindue og døre i enderne. Nu kan vi gå ind og ud, af den dør som er vores kommende hoveddør – det er lidt surrealistisk!

Taget som er lagt med tagpap, som er brændt fast til træet. Det er også her vi skal have lavet tagterrasse, men det projekt må vente til vi er helt færdige med alt andet 🙂 Vinduerne er nogle vi har købt brugt, det kan i læse om her. Dørene er nogle vi har købt over nettet. Vi ledte egentlig efter nogle på DBA, men vi har simplethen ikke kunne finde nogle, som passede – desværre. Den ene dør, den som kommer til st være “bagdøren” ud til den lille terresse er to-delt, sådan en rigtig “bamses hus”-dør 🙂 Virkelig fint.

I får også lige nogle billeder af huset indvendigt

hus6hus10hus4hus3

Billeder af huset indvendigt (9. maj)

Billeder af huset indvendigt (9. maj)

Nu kan man virkelig få en fornemmelse af størrelsen. Det er her køkkenet skal være, og vi skal nu igang med at tegne op, så vi kan se hvor meget køkken vi egentlig kan få, det bliver spændende!

Jeg vil prøve at holde jer opdateret så tit som muligt.

// Sofie

Skriv en kommentar

 • karenmargrethe

  Hej Mie 🙂 Vi er glade for at du følger med 🙂
  Vi har brugt helt almindelige teæplader, og så har vi givet det 2x olie og 2x træbeskyttelse.. Vi er jo også nybegyndere, men det er det vi har undersøgt os frem til.. Så må tiden vise, hvor tit der skal males 🙂 Vi tænker, at vi skal male en gang hver andet år 🙂

  Håber det var hjælp nok 🙂 Held og lykke med jeres eget projekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hej med jer!

  Har i valgt træ til yder beklædning ? Vi er selv i gang og er meget i tvivl grundet det hårde miljø.. og hvad har i gjort i forhold til isolation?

  På for hånd tak – skønt at følge jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Uh det ser mørkt ud! Ikke mere lys?
  Hvordan holder man øje med at vægten ikke overstiger max aå båden synker?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karenmargrethe

  Tak for din fine besked! Det gør mig helt glad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hold nu op hvor har jeg meget respekt for det projekt I har kastet jer ud i! Og især fordi du tillader at man kan se det visuelle resultat af jeres arbejde, så er jeg blevet møg interesseret i at følge med. Det giver bare noget unikt at se processen! Det blev lidt længere end bare et klap på skulderen, men det motiverer mig virkelig at følge med! God vind!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Vinduer med historie