Båden i mål

Dagens billeder – Klargøring til spærene! JUHU

3 dage til spærene kommer op! Jeg glæder mig til der endelig kommer til at ske noget stort! Når spærene er sat op, så er vi virkelig igang, så kan vi endelig komme igang med rigtig at bygge. Det er det første store mål! GLÆDER MIG!

I får lige nogle billeder fra i dag, Jonas er næsten færdig med at svejse fundamentet rundt i kanten på Karen Margrethe.

fundamentco

Jonas har bygget en ny afskærmning. Den gamle “flytbare” løsning (læs om den her), var ikke så flytbar, som Jonas havde regnet med ;-). Der måtte bygges en ny. Han satte nogle lægter fast hen over styrhuset, og satte dem sammen for enden udover båden. Presingen er så spændt uden om båden, der hvor der skal svejses. Det virker langt bedre! Nødvendigt med tørvejr med alt den regn :/. Det skal så hives ned igen på fredag, så vi har plads til at sætte spær op.

 

fundament6fundament5

Her er det færdige resultat af det svejsearbejde, som Jonas har lavet. Han er næsten færdig hele vejen rundt nu. Den røde maling er rustbeskytter. Det bruger vi meget af! Det er en stålbåd, og den skal sikres, så den ikke ruster op – vi kan ikke have at der går hul i vores hjem!!!

JA jeg glæder mig til på fredag! Glæder mig til at vise jer, hvordan det kommer til at se ud med spærene. Jeg regner med, at tage med ud på båden i morgen, så vil jeg prøve, at lave en lille film, så i også lige kan se båden i en helhed, inden vi begynder, at bygge det nye hus 🙂

Vi skrives ved 🙂

//Sofie

Skriv en kommentar

  • karenmargrethe

    Godt med ros fra en professionel far 😉 Glæder mig til i kommer og ser den!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sten Vandborg

    Flot skibsbygger arbejde glæder mig til at se båden med overbygning

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Båden i mål