Nyt domæne :-) Mindre reklame!

Kom Med Udenfor!

Kom Med Udenfor!

 

Meget er sket både inde og ude på Karen Margrethe. Særligt udendørs har hun fået en ordentlig make over. For at i virkelig kan få et indblik i, hvor stor forandring hun har gennemgået, har jeg lavet nogle før- og efter billeder – dem kan i se længere nede i indlægget.

Selv om jeg har fulgt forløbet løbende, og set forandringen ske stille og roligt, begriber jeg ikke helt, at der er sket så meget, på så kort tid! Kæmpe ros til Jonas, tænkt sig, at han har lavet alt det helt selv (næsten).

Selve styrhuset er jo blevet bygget helt på ny (læs om det HER). Efter det nye “hus” er blevet malet er der virkelig sket noget med udtrykket af hele båden. Nu ligner det ikke længere bare en kæmpemæssig klodset kasse. Nu liger det mere et hyggeligt lille kolonihavehus, jeg er vild med det!

 

Uvendigt bag på, er der også sket en del. Her er vores lille overdækket terrasse blevet til. Den er ikke ret stor, men lige stor nok til et lille bord og to stole. Lige til et lille glas hvidvin når drengene er blevet puttet! Det glæder jeg mig til!! Især når jeg sidder her og skriver det!!

Den ene side af terrassen bag på skibet.

 

Der er en lille låge, som ikke ses på billedet, den er lavet, så det er nemt, at komme ned til vandtanken, hvis noget skal fikses eller, der skal fyldes vand i tankene? Eller, hvis man (læs; jeg) lige skal ned og slikke lidt sol. Med den sommer, som vi har haft i år, så kan man vist godt regne med en lidt bedre næste år :-)!

Udvendigt foran mangler vi stadig lidt endnu. Udhænget er ikke helt færdigt, og vi mangler at få lavet og påsat låger i siden af gelænderet. Der kommer billeder af fordækket længere nede i teksten. Vi har lige købt et ovenlysvindue, som skal monteres på fordækket også, det bliver lyskilden ned til soveværelset/stuen. Vi har købt dette ovenlysvindue:

Vi var lidt i tvivl om det skulle være et som kunne åbnes, hvilket ville være rigtig godt i forhold til udluftning. Dels var det lidt dyre, men den trekantet form kommer til at give rigtig meget lys nede i både, så det blev den. Plus, at der er en luge lidt længere henne på båden. som kan åbnes og give lidt luft ned i båden.

 

Vi håber det kommer til at give et dejligt lys med sådan et vindue nede i båden, da der jo ikke rigtig, er så mange naturlige lyskilder dernede. Vinduet er bestilt og vi venter på leveringen – det bliver spændende at se, hvor meget det kommer til at fylde på fordækket, som i forvejen ikke er så stort.

Hullet i kan se på dækket er der, hvor ovenlysvinduet skal monteres. Lugen længere fremme er den, som kan åbnes, så der kan blive luftet lidt ud.

 

Jeg smider en masse billeder med forklarende tekst op herunder. Enjoy 🙂

Jeg kunne ikke lige finde nogle før billeder af fordækket, men jeg kan love jer at der er sket meget!!! Hullet i kan se på dækket er der, hvor ovenlysvinduet skal monteres. Lugen længere fremme er den, som kan åbnes, så der kan blive luftet lidt ud.
Enden af skibet, der hvor den sorte plade ligger, er der, hvor vi kommer til at have “indgang” til vores nye hus 🙂  Jonas skal lave en landgangsbro, som kommer til at ligge mellem bro og båd.

 

Det første billede i rækken er fra inden vi begyndte at arbejde på båden. Det 3. billede er sådan som båden ser ud nu. Det er vores lille “baghave”, og”kassen”, som hænger ud fra båden er vandtanken, som Jonas selv har svejset sammen og sat på båden.

 

Det første billede viser båden lige efter vi fik rejst spærene. Den gang var vi ellevilde, over hvor hvor langt vi var noget. Og se så lige det andet billede, wow en forskel! I kan læse og se billeder fra dengang vi rejste spærene lige HER

 

De sidste billeder her taler vist for sig selv.. Se lige en udvikling!!

 

Det kan godt være, at jeg “bare” skriver om den her drøm ,som er ved at gå i opfyldelse.. Men Jonas han bygger altså det her helt selv!! Og det er ham, som må tage æren for resultatet!! Ja okay, jeg vil da også gerne have lidt ros for at tage mig af putning, pasning, aflevering, hentning osv. af børnene 😀 Men det klare jeg gerne, hvis det betyder at vi snart kan flytte ind! Dog ikke helt uden brok 😉 Sorry Jonas.

Det er helt vildt for mig at se billederne, nok mere vildt en for jer, men jeg håber i også får lidt ud af alt det her skriveri. Jeg synes i hvert fald det er sjovt – og jeg får selv det hele med på en helt anderledes måde!

Vi skrives ved inden længe, det lover jeg 🙂

// Sofie

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Nyt domæne :-) Mindre reklame!